OM OS

 

NGOjob.dk giver dig overblikket over de ledige stillinger i NGO-sektoren. Leder du efter et job, der giver mening – hvor DU kan gøre en forskel, så finder du det på ngojob.dk

Som NGO er der store fordele for jer ved at annoncere efter jeres nye medarbejdere på ngojob.dk. Med overblikket over ledige stillinger hos civilsamfundets aktører samler vi de bedst kvalificerede kandidater, der brænder for at gøre en forskel for netop jeres organisation.

 

 

Følg os

Du kan nemt følge NGOjob.dk – på den måde, der passer dig bedst, fx kan du få vist ledige stillinger i dit nyhedsfeed på sociale medier.

Facebook: Like vores side og få vist ledige stillinger 

LinkedIn: Følg vores side og få de nyeste stillinger

Twitter: Følg os og få de nyeste stillinger

Vi står bag

NGOjob.dk bliver drevet af landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark (FriSe), der også står bag frivilligjob.dk – Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde og TechSoup.dk, der giver frivillige foreninger og velgørende organisationer adgang til kvalitetssoftware til en brøkdel af markedsprisen.

Gebyr

Det koster et administrationsgebyr på 299 kr. incl. moms at få jeres jobopslag på NGOjob.dk. Prisen inkluderer feed af opslaget til sociale medier. NGOjob.dk er nonprofit, og gebyret går til fortsat markedsføring, drift og udvikling af sitet samt til projekter og aktiviteter til gavn for NGO’er i Danmark.

Tak til

Forum – ideburna organisationer med social inriktning, der siden 2012 har drevet ideellajobb.se, den svenskeudgave af NGOjob.dk. Forum har givet os adgang til teknik og erfaringer, der gør det muligt for os at starte NGOjob.dk uden eksterne tilskud og til samme lave pris som i Sverige. Ideellajobb.se er siden starten blevet brugt af en lang række svenske organisationer, der fortæller, at sitet giver dem en langt bedre synlighed hos relevante kandidater end traditionelle jobportaler.